V mesecu februarju, ko se zima že počasi poslavlja, v naši destinaciji zadiši po slastnih pustnih krofih, zaslišijo se zvonci kurentov, na prav posebne pustne dneve v tednu pa se po številnih mestnih ulicah sprehodijo pustne maske.
Skupine, ki se udeležijo povorke, s ponosom pokažejo svoje ideje in trud, ki so ga vložili v izdelavo pustnih mask. Takšnih ali drugačnih. Te vedno poskrbijo za pestro dogajanje in zanimanje pri gledalcih ter preostalih udeležencih povorke.

 To je čas, ki ga nestrpno pričakujejo vsi ljubitelji veselja in rajanja. Mladi in mladi po srcu. To je tisti čas v letu, ko nas prevzame igrivost in radost. Tisti skriti delček vsakega od nas, ki ga čez celo leto sramežljivo zadržujemo v sebi, ta dan pa ga spustimo na plano. 

Kaj pa boste vi letos za pusta?

Fašenku se je tokrat pridružilo podjetje Lidl Slovenija, ki je pod svoje okrilje prevzelo celoten nagradni sklad za vas - najboljše pustne maske.

Pridite v čim večjem številu, Lidlu pa se že sedaj zahvaljujemo za njihovo gesto. Veseli smo, da od decembra dalje lahko tudi v Ormožu zahajamo v njihovo trgovino.

Vabljeni tudi vi!

 fašenk ORMOŽ razpis + prijavnica 2020.doc

 

lidl_pust_FB

jumbo fašenk