Martinovanje je naš največji lokalni praznik in v začetku novembra pri nas vse oživi in tudi zadiši – praznujemo ga s hvaležnostjo za vse, kar se je skozi leto dogajalo, pa tudi z veseljem in velikimi pričakovanji, saj je vinski letnik, ki smo ga pridelali šele začel dobivati svojo pravo podobo.
Vikend odprtih vrat destinacije Jeruzalem Slovenija
25. 10. 2019
Lokacija: Jeruzalem - Slovenija
Ponovno pripravljamo prireditev Vikend Odprtih Vrat destinacije Jeruzalem Slovenija, ki bo 25., 26. in 27. oktobra, z dogodkom bomo zaključili dneve odprtih vrat, ki so se odvijali od aprila do oktobra.
Pridite in se poveselite z nami!
FESTIVAL ORMOŠKO POLETJE 2019
24. 06. 2019
Lokacija: Ormoško grajsko dvorišče
Festival Ormoško poletje ponovno prihaja v naše mesto! Pričel se bo 4. junija in bo trajal skoraj dva meseca – kar do 28. julija. Vključuje 22 zelo raznolikih prireditev za vse generacije.

Vabljeni na večere pod zvezdami…
Dnevi in vikendi odprtih vrat april -oktober
23. 05. 2019
Lokacija: Destinacija Jeruzalem Slovenija
Destinacijo Jeruzalem Slovenija smo pogumno začrtale tri prleške občine – Ormož, Sv.Tomaž in Središče ob Dravi in prvič v zgodovini enotno odpiramo svoja vrata. Želimo navdušiti vse generacije in pletemo zgodbe, ki so privlačne vse dni v letu.

Dragi popotnik, ko nas obiščeš, boš začutil, da čas pri nas drugače teče, da še znamo živeti in da dobro privoščimo tudi drugim.

Dobrodošel!
Naši vtisi po 1. Vikendu Odprtih Vrat destinacije Jeruzalem Slovenija so dobri.

Zavel duh optimizma in zavedanja, da se "nekaj dobrega dogaja" in da gremo skupaj v pravo smer. Povezani in enotni.