JERUZALEM SLOVENIJA V FRANKFURTER ALLGEMEINE ZEITUNG
22. 08. 2022
Lokacija: Jeruzalem Slovenija
V enem izmed najuglednejših nemških dnevnih časopisov Frankfurter Allgemeine Zeitung, ki ima 2 milijona bralcev, je bil danes objavljen članek o Destinaciji Jeruzalem Slovenija. Članek je bil raziskan in napisan skupaj z delovno skupino OŠ Juršinci v okviru projekta FAZ ''Mladi pišejo'', ki ga v Sloveniji vodi Zavod DISCIMUS LAB Tržec, Videm pri Ptuju.

Festival Ormoško poletje
22. 06. 2022
Lokacija: Ormož
Vabljeni na poletno dogajanje v mestu!
V letu 2022 je Destinacija Jeruzalem Slovenija vstopila v Zeleno shemo slovenskega turizma pridobivanje znaka SLOVENIA GREEN DESTINATION. Z vstopom v Zeleno shemo smo se zavezali, da bomo SPODBUJALI trajnostno delovanje, ZDRUŽEVALI trajnostna prizadevanja ter PROMOVIRALI lokalni značaj in zelene zgodbe.
10. - 21. junij 2022
Glavni cilj je spodbujanje povezovanja lokalnih partnerjev v inovativno partnerstvo. Multiplikacijske učinke bomo dosegli z nadgradnjo Kolektivne blagovne znamke Jeruzalem Slovenija, iz območja LAS UE Ormož in s skupnimi kakovostnimi promocijskimi akcijami povečali prepoznavnost Destinacije Jeruzalem Slovenija.
ODPOVEDANO- MARTINOVANJE V ORMOŽU 2021
20. 10. 2021
Lokacija: Destinacija Jeruzalem Slovenija
Glede na resno zdravstveno stanje v Sloveniji smo se odločili, da letošnjega Martinovanja ne bomo izvedli. Naše Martinovanje v Ormožu, Središču ob Dravi in Svetem Tomažu vsako leto obišče tisoče ljudi, zato se preveč dobro zavedamo, kaj bi lahko takšno druženje povzročilo.


6. Vikend odprtih vrat Destnacije Jeruzalem Slovenija
10. 09. 2021
Lokacija: Jeruzalem Slovenija
Bučke, buče, bučkice
Razpis za tekmovanje PRLEŠKI PISKER 2021
10. 09. 2021
Lokacija: Destinacija Jeruzalem Slovenija
Spoštovani!
Leto je naokoli in z veseljem vam sporočamo, da bomo tudi letos, kot uvod v Martinovanje 2021, priredili tako ocenjevanje za »NAJ ŠPRICAR« vino, kot tudi ocenjevanje MLADEGA VINA.
5. Vikend odprtih vrat Destnacije Jeruzalem Slovenija
13. 08. 2021
Lokacija: Jeruzalem Slovenija
Odpiramo kleti in postavljamo klopotce!
S kolektivno blagovno znamko JERUZALEM SLOVENIJA želimo poudariti in izpostaviti prepoznavnost jedi in pijač na gostinski način ter njihovih ponudnikov na območju Destinacije Jeruzalem Slovenija.
S Kolektivno blagovno znamko JERUZALEM SLOVENIJA želimo poudariti, izpostaviti in povečati prepoznavnost destinacije in
ponudnikov nastanitvenih obratov
na območju Destinacije Jeruzalem Slovenija.
RAZPIS
za pridobitev pravice do uporabe Kolektivne blagovne znamke JERUZALEM SLOVENIJA - Rokodelski izdelki in izdelki unikatnega in industrijskega oblikovanja.
Javni zavod za turizem, kulturo in šport Občine Ormož objavlja
RAZPIS

za pridobitev pravice do uporabe Kolektivne blagovne znamke JERUZALEM SLOVENIJA za vodena turistična doživetja Destinacije Jeruzalem Slovenija 2021.

S Kolektivno blagovno znamko JERUZALEM SLOVENIJA želimo poudariti, izpostaviti in povečati prepoznavnost destinacije in ponudnikov vodenih doživetij na območju Destinacije Jeruzalem Slovenija.
VIKENDI IN DNEVI ODPRTIH VRAT DESTINACIJE JERUZALEM SLOVENIJA
21. 05. 2021
Lokacija: Jeruzalem Slovenija
Vabljeni na vikende in dneve odprtih vrat Destinacije Jeruzalem Slovenija!
Vikend ohranjanja narave v Destinaciji Jeruzalem Slovenija!
21. 05. 2021
Lokacija: Jeruzalem Slovenija
Preživite vikend ohranjanja narave v Destinaciji Jeruzalem Slovenija.
Javni poziv za predlaganje kandidatov za imenovanje dveh predstavnikov zainteresirane javnosti v Svet Javnega zavoda za turizem, kulturo in šport Občine Ormož
S kolektivno blagovno znamko JERUZALEM SLOVENIJA želimo poudariti in izpostaviti prepoznavnost pridelkov in živilskih izdelkov ter njihovih ponudnikov na območju Destinacije Jeruzalem Slovenija.

Medeni vikend Destinacije Jeruzalem Slovenija
14. 05. 2021
Lokacija: Jeruzalem Slovenija
V Destinaciji Jeruzalem Slovenija se nam obeta Medeni Vikend
Tematsko obarvan vikend bo potekal od petka do nedelje, spremljal ga bo pester program aktivnosti.
Več podrobnosti v programu.
Pridruži se nam!
Aktivnosti Gimnazije Ormož v času dneva Evrope
07. 05. 2021
Lokacija: Gimnazija Ormož
Letošnje šolsko leto smo se na Gimnaziji Ormož prvič vključili v program Šola ambasadorka Evropskega parlamenta (krajše EPAS), katerega cilj je, da mladi spoznamo Evropsko unijo, njene funkcije, njeno delovanje in predvsem to, da se tudi sami čutimo del skupnosti, v kateri živimo.
VIKENDI IN DNEVI ODPRTIH VRAT DESTINACIJE JERUZALEM SLOVENIJA
03. 04. 2020
Lokacija: Destinacija Jeruzalem Slovenija
Že drugo leto zapored, bo več kot 50 ponudnikov od najmanjših do največjih, predstavilo svojo ponudbo in z vami delilo svojo tradicijo, zgodovino, del svojega življenja ter košček srca in prleške duše.
Svojo odličnost nekateri še posebno potrjujejo s pridelki in izdelki, ki so pridobili pravico do uporabe kolektivne blagovne znamke Jeruzalem Slovenija.
V mesecu februarju, ko se zima že počasi poslavlja, v naši destinaciji zadiši po slastnih pustnih krofih, zaslišijo se zvonci kurentov, na prav posebne pustne dneve v tednu pa se po številnih mestnih ulicah sprehodijo pustne maske.
Skupine, ki se udeležijo povorke, s ponosom pokažejo svoje ideje in trud, ki so ga vložili v izdelavo pustnih mask. Takšnih ali drugačnih. Te vedno poskrbijo za pestro dogajanje in zanimanje pri gledalcih ter preostalih udeležencih povorke.
Martinovanje je naš največji lokalni praznik in v začetku novembra pri nas vse oživi in tudi zadiši – praznujemo ga s hvaležnostjo za vse, kar se je skozi leto dogajalo, pa tudi z veseljem in velikimi pričakovanji, saj je vinski letnik, ki smo ga pridelali šele začel dobivati svojo pravo podobo.
Vikend odprtih vrat destinacije Jeruzalem Slovenija
25. 10. 2019
Lokacija: Jeruzalem - Slovenija
Ponovno pripravljamo prireditev Vikend Odprtih Vrat destinacije Jeruzalem Slovenija, ki bo 25., 26. in 27. oktobra, z dogodkom bomo zaključili dneve odprtih vrat, ki so se odvijali od aprila do oktobra.
Pridite in se poveselite z nami!
FESTIVAL ORMOŠKO POLETJE 2019
24. 06. 2019
Lokacija: Ormoško grajsko dvorišče
Festival Ormoško poletje ponovno prihaja v naše mesto! Pričel se bo 4. junija in bo trajal skoraj dva meseca – kar do 28. julija. Vključuje 22 zelo raznolikih prireditev za vse generacije.

Vabljeni na večere pod zvezdami…
Naši vtisi po 1. Vikendu Odprtih Vrat destinacije Jeruzalem Slovenija so dobri.

Zavel duh optimizma in zavedanja, da se "nekaj dobrega dogaja" in da gremo skupaj v pravo smer. Povezani in enotni.