Hiša na podeželju pod orehi

Zasebna hiša z velikim urejenim posestvom je odlična izbira za popoln oddih in regeneracijo ali za aktivno preživet čas v naravi. Obdaja jo veliko zelenih in urejenih površin, gozd ter orehov nasad, ki šteje natančno 100 dreves.

Na voljo je Wi-Fi, Tv, kuhinjski aparati in pripomočki, velik kavni avtomat, balkon s teraso, pokrit prostor za žar, zunanja jedilna miza in vinska klet. Dodatna ponudba: najem električnih ali gorskih koles, pohodnih palic ali igranje badmintona, vodenje po pohodnih in kolesarskih poteh, vodene pokušine vin lokalnih vinarjev. Na posestvu je dodaten objekt, kjer je možna postrežba zajtrka/večerje, po predhodnem dogovoru. V objektu je možnost najema prostora za poslovne sestanke, predavanja, predstavitve, tim buildinge ipd. (oprema: velik LCD zaslon + projektor).

Po predhodnem dogovoru vas popeljemo v svet žganjekuhe in pokušine hišnega konjaka ali v svet eteričnih olj s certificirano aroma terapevtko, ter izvedbe aroma delavnic. Aromaterapijo priporočamo vsem, ki si želijo alternativnih metod zdravljenja ali se želijo zgolj sprostiti ob vonju eteričnih olj. Za avanturiste, ki bi želeli preživeti poletno noč v naravi, je med orehovim nasadom dovoljeno postaviti šotore ali se čez noč parkirati na spodnjem parkirišču z avtodomom.

Hiša je primerna za 4 - 6 oseb, dve spalnici z zakonskima posteljama in dve dodatni ležišči.

Hiša na podeželju pod orehi

Veliki Brebrovnik 11, 2275 Miklavž pri Ormožu

bojan@fibos.si

00386 41 316 520