Spoznajmo Destinacijo Jeruzalem Slovenija 2

10.00 Prihod v Veliko Nedeljo, kjer vas pričaka turistični vodnik. Nad dravsko ravnico gospoduje grad Velika Nedelja, ki s svojimi štirimi stolpi že od daleč privablja obiskovalce. Sledi voden ogled etnološke zbirke v gradu in cerkve Sv. trojice.

 • 12.00 Pot nadaljujete po dravski ravnici v Središče ob Dravi, kjer sledi ogled oljarne. Ob mamljivem vonju svežega olja, si ogledate njegovo proizvodnjo, pokusite pa tudi kulinarične dobrote iz bučnega olja in semenk.

   
  13.30 Sledi vožnja po vinski cesti. Med vinskimi griči vas pot vodi do cerkve Žalostne Matere božje na Jeruzalemu,ki skriva več, kot smo si kdaj koli lahko predstavljali. Ogled.

    
  14.30 Spoznavanje naših krajev zaokrožite z obilnim prleškim kosilom (2 juhi, 2 vrsti mesa, 2 prilogi, solata, sladica).

  16.00 Na koncu se ustavite sredi prečudovitih goric, ki goste razvajajo z čudovitimi razgled. Na eni izmed mnogih vinskih kleti v naši destinaciji degustirate odlična, sveža vina.

   

  Ko vas bo na odhodu domov spremljalo zahajajoče sonce, ki se bo potapljalo med vinskimi griči, boste ugotovili, da ime Jeruzalem le ni tako iz trte izvito in ste res obiskali kraj s svetim imenom.

   

  Cena na osebo (41 - 45 oseb):  47,00 EUR

  Cena na osebo (36 - 40 oseb):  48,00 EUR

  Cena na osebo (31 - 35 oseb):  48,50 EUR

  Cena na osebo (26 - 30 oseb):  50,00 EUR

   

  ·      Cena vključuje vse navedene storitve po programu, voden ogled gradu in cerkve v Veliki Nedelji, ogled in degustacija v oljarni Središče ob Dravi, voden ogled cerkvice na Jeruzalemu, kosilo s tremi hodi, degustacija 3 vin, kruh in sir ter lokalnega turističnega vodnika.

  ·      Cena ne vključuje pijače pri kosilu.

  ·      Cene ne vključujejo avtobusnega prevoza (v lastni režiji).

  ·      Šofer ima gratis.

  ·      Prosimo za pisno potrditev programa.

  ·      Način plačila: v gotovini, po računu preko banke.

  ·      Ponudba velja v letu 2024.

   

   

  JERUZALEM SLOVENIJA VABI!

   

  INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

  Javni zavod za turizem, kulturo in šport občine Ormož

  Grajski trg 3, 2270 Ormož

  tel: 00386 2 741 53 56, 051 63 43 11,

   tic@jeruzalem-slovenija.si,

   www.jeruzalem-slovenija.si