SPOZNAJ DESTINACIJO JERUZALEM SLOVENIJA ZA ŠOLSKE SKUPINE 5

9:30 Prihod v Veliko Nedeljo, kjer vas sprejme lokalni turistični vodnik.

Nad dravsko ravnico gospoduje grad Velika Nedelja, ki s svojimi štirimi stolpi že od daleč privablja obiskovalce. Sledi voden ogled etnološke zbirke v gradu in cerkve Sv. trojice.

11:00 Nadaljujete v Ormož, kjer si ogledate Ormoških lagun, ki je izjemno območje zavarovane narave. Poleg številnih ptic so v rezervatu tudi vodni bivoli, ki živijo prosto in se pasejo po brežinah. Tu je raj za ornitologe, ljubitelje narave in miru.- voden ogled(možnost malice iz nahrbtnika)

13:00 Prihod v Krapje. Tam si ogledate Čebelarski muzej, ki je osemkotne oblike in je edinstven v Sloveniji ter je zelo pomemben za razvoj čebelarstva na tem območju. Pokušnja 10 vrst medu in medenjakov, vsak otrok pa dobi v reševanje križanko in spominček (svečko).

Ko vas bo na odhodu domov spremljalo zahajajoče sonce, ki se bo potapljalo med vinskimi griči, boste ugotovili, da ime Jeruzalem le ni tako iz trte izvito in ste res obiskali kraj s svetim imenom.

Cena je odvisna od datuma potovanja.

  • Cena vključuje vse navedene storitve po programu: vodeni ogled gradu in Grajske pristave Ormož, ogled zeliščarstva Botanik s pokušnjo, kosilo, vodeni ogled lončarstva Žuman ter lokalnega turističnega vodnika.

  • Cena ne vključuje pijače pri kosilu.

  • Cene ne vključujejo avtobusnega prevoza (v lastni režiji).

  • Šofer ima gratis.

  • Program in ure lahko prilagodimo vašim željam.

  • Prosimo za pisno potrditev programa.

  • Način plačila: v gotovini, po računu preko banke.

JERUZALEM SLOVENIJA VABI!

 

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

Javni zavod za turizem, kulturo in šport občine Ormož

Grajski trg 3, 2270 Ormož

tel: 00386 2 741 53 56, 051 63 43 11,

tic@jeruzalem-slovenija.si,www.jeruzalem-slovenija.si