VINARJI DESTINACIJE JERUZALEM SLOVENIJA SE PREDSTAVIJO 5

Vino Ratek - degustacija in narezek - Jeruzalem - Vino Kupljen - degustacija - kosilo z degustacijo

9.00 Prihod v Ormož, kjer vas bo pričakal turistični vodnik. Sledi vožnja po vinski cesti do Izletniško vinogradniške kmetije Ratek, kjer se okrepčate z narezkom, poskusite pa tudi vina iz njihove kleti.

11.00 Med vinskimi griči vas pot vodi do cerkve Žalostne Matere božje na Jeruzalemu, ki skriva več, kot ste si kdaj koli lahko predstavljali. Ogled.

12.00 Nadaljujete do posestva Mon Royal, kjer se nahaja Vino Kupljen. Ogled kleti in degustacija 5-ih vin (3 sveža in 2 zorjeni vini).

14.00 V samem vaškem jedru Koga se nahaja Košarkina hiša, ki ima bogato zgodovino, predani domačini in društva pa skrbijo, da hiša in kraj ostajata živa in urejena. Sledi voden ogled s kozarcem vina.

15.30 Čas za kosilo na eni izmed Turističnih kmetij, ki se ukvarja tudi z vinogradništvom, kjer boste dan zaokrožili z obilnim prleškim kosilom in z degustacijo vin ob kosilu (3 vina).

17.00 Odhod proti domu.

Ko vas bo na odhodu domov spremljalo zahajajoče sonce, ki se bo potapljalo med vinskimi griči, boste ugotovili, da ime Jeruzalem le ni tako iz trte izvito in ste res obiskali kraj s svetim imenom.

Cena je odvisna od datuma potovanja.

 

  • Cena ne vključuje pijače pri kosilu.
  • Cene ne vključujejo avtobusnega prevoza.
  • Prosimo za pisno potrditev programa.
  • Način plačila: v gotovini, po računu preko banke.

JERUZALEM SLOVENIJA VABI

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

Javni zavod za turizem, kulturo in šport občine Ormož

Grajski trg 3, 2270 Ormož

tel: 00386 2 741 53 56, 051 63 43 11,

tic@jeruzalem-slovenija.si,www.jeruzalem-slovenija.si

Drugi predlogi