VINARJI DESTINACIJE JERUZALEM SLOVENIJA SE PREDSTAVIJO 4

Podgorci - malica obisk vinarja - Vino Glavinič - Jeruzalem - kosilo z degustacijo

10.00 Prihod v Podgorce, kjer vas bo pričakal turistični vodnik. V bližnjem gostišču se okrepčate z jedjo na žlico, ki jo spremlja kos prleške gibanice.

11.00 Ustavite se pri enem izmed vinarjev v Podgorcih. V zavetju kleti pokusite vrhunska bela vina, ki so zelo aromatična in sveža ter vsebujejo malo kislin.

13.00 Nadaljujete spoznavanje vinogradnikov Destinacije Jeruzalem Slovenija. Tokrat se odpravite v Miklavž pri Ormožu k Vino Glavinič.

14.30 Sledi vožnja po vinski cesti. Med vinskimi griči vas pot vodi do cerkve Žalostne Matere božje na Jeruzalemu, ki skriva več, kot ste si kdaj koli lahko predstavljali. Ogled.

15.30 Čas za kosilo na eni izmed Turističnih kmetij, ki se ukvarja tudi z vinogradništvom, kjer boste dan zaokrožili z obilnim prleškim kosilom in z degustacijo vin ob kosilu (3 vina).

17.00 Odhod proti domu.

Ko vas bo na odhodu domov spremljalo zahajajoče sonce, ki se bo potapljalo med vinskimi griči, boste ugotovili, da ime Jeruzalem le ni tako iz trte izvito in ste res obiskali kraj s svetim imenom.

Cena je odvisna od datuma potovanja.

JERUZALEM SLOVENIJA VABI

 

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

Javni zavod za turizem, kulturo in šport občine Ormož

Grajski trg 3, 2270 Ormož

tel: 00386 2 741 53 56, 051 63 43 11,

tic@jeruzalem-slovenija.si,www.jeruzalem-slovenija.si

Drugi predlogi