ENODNEVNI PROGRAM – SPOZNAJMO DESTINACIJO JERUZALEM SLOVENIJA 2021-1

Velika Nedelja - Ormoške lagune - Središče ob Dravi - Jeruzalem - degustacija vin - pozno kosilo


9.30 Prihod v bližino Velike Nedelje, kjer vas pričaka turistični vodnik. Na bližnji kmetiji vam pripravijo pravi prleški zajtrk.

11.00 Sledi vodeni ogled Ormoških lagun, ki je izjemno območje zavarovane narave. Poleg številnih ptic so v rezervatu tudi vodni bivoli, ki živijo prosto in se pasejo po brežinah. Tu je raj za ornitologe, ljubitelje narave in miru, pohodnike, kolesarje.

13.00 Pot nadaljujete po dravski ravnici v Središče ob Dravi, kjer sledi ogled oljarne. Ob mamljivem vonju svežega olja, si ogledate njegovo proizvodnjo, pokusite pa tudi kulinarične dobrote iz bučnega olja.

14.30 Sledi vožnja po vinski cesti. Med vinskimi griči vas pot vodi do cerkve Žalostne Matere božje na Jeruzalemu, ki skriva več, kot smo si kdaj koli lahko predstavljali.

15.00 Ustavite se pri enem izmed vinarjev. V zavetju kleti pokusite vrhunska bela vina, ki so zelo aromatična in sveža ter vsebujejo malo kislin. 

17.00 Spoznavanje naših krajev zaokrožimo s obilnim prleškim kosilom.

 

Ko vas bo na odhodu domov spremljalo zahajajoče sonce, ki se bo potapljalo med vinskimi griči, boste ugotovili, da ime Jeruzalem le ni tako iz trte izvito in ste res obiskali kraj s svetim imenom.

 

 

CENIK:

 

Cena na osebo (40 - 49 oseb):  50,00 EUR

Cena na osebo (30 - 39 oseb):  52,00 EUR

Cena na osebo (20 - 29 oseb):  56,00 EUR

 

  • Cena vključuje vse navedene storitve po programu: obilni prleški zajtrk z napitki, vodeni  ogled Ormoških lagun, ogled in degustacija v Oljarni Središče ob Dravi, ogled cerkvice v Jeruzalemu, degustacija 3 vin, kruh in sir, kosilo s tremi hodi  ter lokalnega turističnega vodnika.
  • Cena ne vključuje pijače pri kosilu.
  • Cene ne vključujejo avtobusnega prevoza.
  • Šofer ima gratis.
  • Prosimo za pisno potrditev programa.
  • Način plačila: v gotovini, po računu preko banke.
  • Ponudba velja 30 dni oz. do ______.

 

 

JERUZALEM SLOVENIJA VABI!

 

INFORMACIJE IN REZERVACIJE:

Javni zavod za turizem, kulturo in šport občine Ormož

Grajski trg 3, 2270 Ormož

tel: 00386 2 741 53 56, 051 63 43 11

Drugi predlogi