ROMANTIČNO DOŽIVETJE MED VINOGRADI

Odkrijte romantične kotičke v destinaciji Jeruzalem Slovenija! Destinacija Jeruzalem Slovenija je prav poseben kotiček za pare, ki iščejo mir in sprostitev v objemu mehkih vinorodnih gričev...

 

 

1.dan: Prihod na Jeruzalem v dopoldanskih urah. Nastanitev v glamping hišici Julija. Luksuzna glamping hišica se nahaja v osrčju Jeruzalemskih goric. Podajte se do majhnega mesta Središča ob Dravi, ki neglede na manjšino ponuja obilico gurmanskih doživetij! Tam se tako ustavite v Oljarni Središče ob Dravi, poskusite dobrote z bučnim oljem, ki stavimo da jih nikoli še niste! Ko se vračate iz Središča ob Dravi, se ustavite na Turistični kmetiji Hlebec, kjer bodo pripravili pravo prleško kosilo. V popoldanskih urah po želji sprehod od Jeruzalema do Svetinj, kjer si lahko na terasi Pep's wine privoščimo kozarec odličnega vina. Nočitev in večerja.

2.dan: Glamping hišica vam pripravi zajtrk (košarico lokalnih dobrot).  Po zajtrku priporočamo ogled bližnjega mesta Ormož, kjer si lahko ogledate Muzej in grad Ormož, sprehodite pa se lahko tudi po mestnem parku. Kasneje si privoščite degustacijo v vinski kleti P&F – Puklavec & Friends.

Paket vključuje:

- Nastanitev v luksuzni glamping hišici Julija

- Košarica dobrot (zajtrk) v glamping hišici Julija

- Degustacija v Oljarni Središče ob Dravi

- Kosilo na turistični kmetiji Hlebec,

- Ogled muzeja in gradu

- Degustacija v vinski kleti

Z doplačilom lahko koristite:

Pijača pri Pep's wine Večerja v bližnjem gostišču ob hišici

Drugi predlogi